دانشجویان محترم در تمامی دروس توجه داشته باشند تمامی موارد و تذکراتی که در تمرین های قبلی ذکر شد را در انجام این تمرین نیز مورد توجه داشته باشند.
مهلت تحویل تمرین شماره سه ، 30فروردین99 ساعت 23:59 بوده و به هیچ وجه این زمان تمدید نخواهد شد.
با توجه به آشنایی عزیزان با نحوه ی پاسخ دهی به تمارین ،تمارین دروس به صورت اختصار به شرح زیر است :
درس اقتصاد مهندسی : تکنیک های مهم تصمیم گیری چندشاخصه را با توضیح مناسب معرفی نمایید / در رابطه با مراحل و معیارهای ارزیابی طرح ها در اقتصادمهندسی توضیح دهید
درس ساختمان داده : گراف (Graph) ودرخت (Tree) دو ساختمان داده (داده ساختار) در علوم مهندسی و خصوصا در مهندسی کامپیوتر است. راجع به آنها تحقیق و مطالعه نموده وبرای هر یک بصورت جداگانه فایلی یک صفحه ای شامل تعاریف و توضیحات گردآوری نمایید.
درس امنیت اطلاعات : در رابطه با تصویر ارائه شده در پایین صفحه (چتر) با دیدگاه امنیتی چند خط توضیح بنویسید و تحلیل نمایید/ در رابطه با شین بت (شاباک) تحقیق نموده و دو صفحه مطلب بنویسید/ در باره ی گواهینامه های دیجیتالی و مکانیزم تور اعتماد توضیحات مناسبی ارائه نمایید.(2صفحه)
درس مدیریت امنیت اطلاعات : در رابطه با استانداردهای فنی و مدیریتی امنیت مطلب بنویسید(2صفحه) / لزوم پیاده سازی استانداردهای امنیتی را تشریح نمایید/ در رابطه با تصویر ارائه شده در پایین صفحه (چتر) با دیدگاه امنیتی چند خط توضیح بنویسید و تحلیل نمایید
درس مهندسی اینترنت : در رابطه با کیفیت و شاخص های کیفیت نرم افزارهای کاربردی تحت وب توضیح دهید/ در رابطه با انواع روش های جستجو در DNSتحقیق نموده و مطالبی را گردآوری نمایید
